Diuen els entesos i especialistes que´s l’únic esport on cavallers lluiten com a animals. Esport de villans practicat per cavallers. Ens referim al Rugbi. Ja que per més que´n passe el temps continuarà sent així-na, la seua essència segueix i continua viva malgrat la política, els diners, i quantes “*humanadas” li posem, ens posen pel camí. Al final i al cap és una batalla cos a cos per una fi. On si en val el bon fer i el respecte per l’igual i el bon contrincant.

La selecció per referència és Nova Zelanda: on millor es veu la connexió de l’home amb la natura i amb les creences que sempre ha necessitat l’esser huma a la recerca d’esperança i en una vida sense sofriment i en pau. Deixe un enllaç dels “*All *Blacks” i la seua famosa “*Haka”. Una dansa tribal on a l’equip entra en contacte amb poders suprems, fins i tot místics, que els ajuda abans de cada partit o batalla.

Esport col·lectiu, on els jugadors defensa el seu numere, no hi ha noms en la samarreta sol un numere en la “chamarra” que fan seu. Orgull, educació i respecte.

Leave a Reply


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 7 12 ?